Theta healing

Theta Healing enostavna, učinkovita in hitra metoda zdravljenja, odstranjevanja in razreševanja čustvenih, mentalnih in fizičnih težav, ki nas težijo na katerem koli področju našega bivanja. Theta možganski valovi (več o tem>>) so inherentno povezani s podzavestjo, z nezavednim v nas samih in s kreativnostjo in višjimi stanji zavesti.

Podzavest je del naše zavesti, v kateri se nahajajo vse naše intimne skrivnosti, pretekle travme, vzroki za težave, spomini in vse ostalo, ki je nam na prvi pogled nedostopno. Edini namen Theta Healinga je razrešitev in odstranitev vzrokov za naše težave prav na nivoju podzavesti (in tudi na ravni čustvenega in fizičnega telesa). Proces zdravljenja se tako iniciira na v sami srži težav. V veliki večini primerov je ozdravitev takojšnja.

Theta Healing ne zajema nikakršnih fizičnih posegov v telo in ne implicira nikakršnih religioznih preferenc. To je metoda, ki je primerna za vsakogar, brez izjeme. Theta Healing praktikant je le priča procesa zdravljenja torej pri njem sodeluje le z opazovanjem. Kdo torej izvede zdravljenje? Znanost (kvantna mehanika) temu nivoju našega bivanja pravi Enotno Polje, Planck nivo (Planck je priimek doktorja znanosti, ki je ta nivo realnosti utemeljil na znanstveni način). Nekateri temu rečejo Višji jaz, Kreator, Enost, Absolutna zavest. On/Ona izvaja zdravljenje. Kot rečeno, ozdravitev je lahko takojšnja, če jo ne ovira ego s svojimi kompromisi, strahovi in dvomi. Pri zdravljenju zelo pomaga odprtost, zaupanje in predanost.

Čustvene težave so s pomočjo Theta Healinga zelo enostavno rešljive. Vzemimo primer čustvene zlorabe. Če ste bili v preteklosti zlorabljeni, zmanipulirani, se te izkušnje globoko vsadijo v vašo zavest in s tem v podzavest. Ves energijski naboj (čustva so v bistvu energija, čutna energija), ki ste ga takrat doživljali sedaj še vedno biva v vas in vas pogojuje na več načinov.

Praviloma se posledice pretekle zlorabe kažejo v ponavljajočih se situacijah na različnih področjih življenja.

Z metodo Theta Healinga se lahko te nakopičene in neizživete negativne energije najprej odstranijo oz. zamenjajo s pozitivnimi čutnimi energijami. Naslednji korak je odstranitev oz. razrešitev mentalnih vzorcev, ki so povezani s temi travmami. Težava se tako razreši v samih koreninah. Daleč daleč je ukvarjanje s posledicami čustvenih težav (depresija, apatija itd...) moderne farmacije! Theta Healing presega take začetniške pristope v sami srži. Theta Healing je direktna in povsem intimna metoda, zelo je učinkovita.

Telesne težave so (lahko) povezane s čustvenimi in mentalnimi. Theta Healing je, na splošno gledano, holistični pristop k zdravljenju. Ne ukvarja se torej le s posledicami težav, ampak direktno z vzroki. Primer: bolečine v križu so lahko posledica stresa oz. čustvenih naporov; glavobol je lahko povzročen s prekomernim razmišljanjem ali pa s tlačenjem čustev in neuporabo svojih resničnih potencialov; boleča kolena in sklepi so lahko znak naše samodestruktivne naravnanosti pri športu, rekreaciji ipd...

Kakršne koli težave imamo s fizičnim telesom, Theta Healing je tukaj, da nam vse te tegobe olajša. In zopet, ozdravitev je lahko tudi takojšnja, če ni posredi skupek dvomov, negativnih vzorcev (ne zaslužim si ozdravitve, ne verjamem v možnost ozdravitve, moram trpeti, moram biti bolan itd...) in ostalih mentalnih negativnih navlak.

Theta Healing praktikant je le priča procesu zdravljenja, ki ga v popolnosti izvede Neosebna Absolutna zavest. Edina resna ovira pri uporabi Theta Healinga je popolni in direkten dvom in nezaupanje v to Absolutno Zavest, Enotno polje, Višjo silo.

Edmond Cigale, univ.dipl.psih.